virtualizáció

 

Rendszer tulajdonosoknak

Végfelhasználóknak

 

Virtualizáció, magas rendelkezésre állás, felhő alapú üzemeltetés. A mindennapok során egyre gyakrabban hallani ezeket a kifejezéseket. A szavak hátterében pedig egy olyan informatikai technológia áll, mely arra hivatott, hogy adatait, rendszereit, alkalmazásait a nap huszonnégy órájában elérje és azokat használni tudja.

 

De milyen előnyöket kovácsolhat abból,

ha jól megszokott, saját telephelyén tartott és üzemeltetett adatait, netán az informatikai rendszerét virtualizálja és a Digital Hungary által biztosított kiszolgáló környezetbe vagy ha úgy jobban tetszik "felhőbe költözteti"?

 

 

Csak a legfontosabb szempontokat had emeljük ki a kérdésre válaszolva:

 • Rendszerei immáron egy olyan szervertermi környezetbe kerülnek, ahol a nap huszonnégy órájában gondoskodunk annak üzemeléséről.
 • Biztosítjuk a kiszolgáló környezet hardver és szoftver üzemelését,
 • Belső és külső hálózatának üzemelését,
 • Kiszolgáló környezetét, egyénileg biztosított hardveres tűzfalaink védik, melynek konfigurálását akár mi, vagy akár az Ön szakemberei is konfigurálhatják
 • Adatainak védelme érdekében kiszolgálóit végpontvédelemmel látjuk el, melynek felügyeletét szintén igény szerint, akár a mi, vagy akár az Ön szakemberei is elláthatják.
 • Folyamatos - akár öt másodpercenkénti - adatmentést végzünk és tárolunk meghatározott ideig rendszeréről.
 • Adatkapcsolati vonalát - melyen keresztül eléri a felhő szolgáltatásunkat - a nap huszonnégy órájában felügyeljük, hiba esetén értesítjük az Ön szolgáltatóját a hiba mielőbbi elhárításáról.
 • Amennyiben igényli, szakembereink az Ön rendszerüzemeltetéséről is gondoskodnak.
 • A Digital Hungary felhő szolgáltatásának keretein belül, havi díjas konstrukcióban használhatja Microsoft szoftvereit. Elég havonta a szükséges szoftverek előfizetését Önnek megtennie - mely a szoftverek egyszeri költségének töredék része - és az Ön társasága mindig a legújabb szoftver változatot jogosult használni felhőalapú környezetében.
 • Hibaelhárítás céljából MAGYAR NYELVŰ ticket rendszert és telefonos ügyfélszolgálatot üzemeltetünk annak érdekében, hogy a keletkezett hibát minél gyorsabban tudjuk elhárítani.
 • Kollégáink mind magyar szakemberek, akik megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy gondoskodjanak vállalkozása, vállalata Informatikai rendszerének magas rendelkezésre állásáról.


A Digital Hungary 2012 óta építi felhő alapú infrastruktúra kiszolgáló környezetét. Jelenleg Magyarországon, Németországban és Franciaországban rendelkezünk kiépített magas rendelkezésre állású infrastruktúrával, így szükség esetén IT rendszerének Georedundáns üzemeltetését is képesek vagyunk megoldani. Mit jelent ez hétköznapi szavakkal ? Igény szerint képesek vagyunk biztosítani, hogy a felhő szolgáltatásunk keretein belül üzemeltetett infrastruktúráját, akár három adatközpontunkban is el tudjuk helyezni, adatszinkronizálással párhuzamosan fenntartani, arra az esetre, ha az egyik ország területén üzemelő adatközpont teljesen megsemmisülne, akkor a másik adatközpontunkból rendszerét újra, ugyan azokkal az adatokkal rendelkezésére bocsássuk.

 

Ezen túlmenően természetesen számos eddig fel nem sorolt előnyt tudnunk Önnek érvként felmutatni arra, miért érdemes az IT rendszerét virtualizálni. Nagyon fontosnak tarjuk, hogy a Digital Hungary elsődleges szempontja az ügyfélorientáltság, és az ügyfél elégedettségének jelentősége. Szolgáltatásaink nem tartalmaznak rejtett, kiszámíthatatlan költségeket. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt húsz év üzleti és rendszerüzemeltetési tapasztalatai alapján most egy új, Innovatív szolgáltatással az Ön hosszútávú bizalmát is elnyerhetjük, gazdasági tevékenységének sikeréhez részben hozzájárulhatunk.

 

Várjuk szíves megkeresését,

 

Digital Hungary csapata !

Irodánk elérhetősége

 • Digital Hungary Kft.
  2040. Budaörs, Kikelet u. 2.

 • www.digitalhungary.com
 • info@digitalhungary.com
 • 06 (1) 445 3400

 • 2040. Budaörs, Pf.: 148.

Partnereink