Üzemeltetés

 

Folyamatosság, megbízhatóság,

kiszámíthatóság

 

A Digital Hungary Kft. üzletpolitikájának alap pillére, az ügyfélorientált szolgáltatásmenedzselés és a teljes körű ügyfélkiszolgálás . Egyetlen társaság, vállalkozás informatikai rendszere sem lehet megfelelően működőképes, ha naprakészen nem támogatja a kereskedelmi és gazdasági üzletfolyamatokat.
Társaságunk szakmai felkészültsége, élenjáró technológiai ismerete, üzleti ügyfeleinek gazdasági ügyviteléhez történő alkalmazkodása révén, kiválóan tudja támogatni szerződött partnereit, mind az üzleti folyamatainak folytonossága, mind az informatikai rendszerének naprakészen tartása területén. Az üzletfolytonosság biztosítása elsődleges szempont társaságunk számára, így kiválóan tudunk együtt dolgozni kis- közép- és nagyvállalati szintű partnereink rendszer-informatikusaival, kis- és középvállalkozások műszaki vezetőivel, tulajdonosaival egyaránt.

Ügyfélbarátság
Teljeskörű kiszolgálás
Szakértelem

 

 

 

Vállalkozás-informatikai támogatási rendszerünk által, megfelelően képzett műszaki szakember rendelkezésre bocsátásán túl, megfelelő eszköz tartalékkal is rendelkezünk, mely lehetővé teszi a gyors és magas szintű hibaelhárítások elvégzését.

 

Rendszerének üzemeltetése területén kimagasló segítséget tudunk nyújtani:

  • eszköz vagy szoftver beruházás, tervezés,
  • rendszerfelépítés,
  • rendszer-kommunikáció  tervezésének és kivitelezésének , informatikai biztonság, hálózatbiztonság, magas rendelkezésre állású szolgáltatások bevezetése, használata területén.

 

 

Több, mint húsz éves rendszerüzemeltetői tapasztalattal tudjuk segíteni vállalkozását , informatikai csapatának képzését, tapsztalataink megosztásával.

 


Tisztában vagyunk azzal, hogy mind a szoftver, mind az informatikai eszközök területén széles kínálatot biztosítanak a piac szereplői, tapasztalatunk révén segítünk Önnek a gyártók, beszállítók kiválasztásában, tekintettel a garanciákra és a kifogástalan megvalósításokra.

 

Informatikai rendszerének működését - akár saját rendszerinformatkusával együtt - folyamatosan menedzselve, képesek vagyunk a legkisebb kliens számítógép meghibásodásától a szervereink futó alkalmazások futásáig, minden érintett területet folyamatosan monitorozni, a hibákat észlelni és elhárítani, mindezt úgy, hogy gazdasági folyamatai a lehető legkisebb kiesést szenvedjék el.

 

Felkészülten várjuk érdeklődését, abban a reményben, hogy vállalkozása, vállalata számára a legoptimálisabb megoldást biztosítsuk az informatika mára megkerülhetetlen területén.

 

 

Irodánk elérhetősége

  • Digital Hungary Kft.
    2040. Budaörs, Kikelet u. 2.

  • www.digitalhungary.com
  • info@digitalhungary.com
  • 06 (1) 445 3400

  • 2040. Budaörs, Pf.: 148.

Partnereink